De beloften van Real Noorderwijk blijven op titelkoers. Ze gingen vrijdagavond winnen bij Celtic Houthalen.

Celtic Houthalen - Real Noorderwijk

Beloften 0-4
A-ploeg 8-4

Beloften Real Noorderwijk blijven op titelkoers
Iedereen verwachtte een spannende wedstrijd, doch de olifant baarde een muis want tegenstander Celtic Houthalen speelde een bleke wedstrijd, in tegenstelling tot de youngsters van Real Noorderwijk ! Onze jongens overklasten de thuisploeg, Yannick Scheerens opende de score voor Real, Issam Elouadi maakte 2 schitterende doelpunten en Brecht Cosemans zette de eindcijfers vast : 0-4. Er stond één blok op het terrein, vastbesloten om voor de overwinning te gaan, terwijl Celtic met de billen dicht speelde. Klasse !!!
Real Noorderwijk speelde met : Van Bael, Scheerens, Caers, Lambaerts, Peeters, Lauwers, Becirbegovic, Cosemans, Elouadi en Van Der Auwera.

Real Noorderwijk opnieuw de boot in

Ons eerste elftal had na 2 verliesbeurten iets recht te zetten en kwam gemotiveerd aan de aftrap (weliswaar zonder de geschorste Lagouireh en de gekwetsten Hermans en Raguragui). Doch het scenario van Leopoldsburg doemt alweer op als Celtic heel snel op een 2-0 voorsprong komt met 2 doelpunten van Sven Sleypen. Real toont echter zijn weerbaarheid en Issam Elouadi scoort de aansluitingstreffer met een klasse doelpunt. Op slag van rust is het Loncke die de gelijkmaker overhoeks binnen trapt : 2-2 op een ideaal moment. Real begint gretig aan de 2e helft en Skeric profiteert van geklungel in de Houthalense verdediging : 2-3 en een terechte voorsprong ! Doch op het half uur brengt Achadoud de bordjes terug in evenwicht : 3-3. Lady luck heeft niet de zijde van de Noorderwijkenaren gekozen, Real treft meermaals de paal of de vingertoppen van de keeper maar na een heerlijke aanval is het Skeric die kan afronden : 3-4. Houthalen gefrustreerd, na een fout van Bomboi (geel bestraft), weigert de Houthalenaar de uitgestoken hand van Sandro, Bomboi trapt in de provocatie met rood als gevolg. Real is de kluts kwijt en fixeert zich teveel op die rode kaart ipv op de wedstrijd. Semir Duric profiteert : 4-4. Real herpakt zich te laat en Harris Duric legt de bezoekers 2x over de knie : 6-4. Trainer Geyskens tracht het vuur opnieuw aan te wakkeren door Loncke uit te spelen als vliegende keeper. Jammer voor Kevin levert dat enkel een rode kaart voor hem op wanneer hij de bal in het doelgebied weg slaat. Het raarste was dat de scheidsrechter aan de tribune kant (en vlak erbij) niet floot maar de man aan de andere kant en ver verwijderd deed dat wel wegens hands. Rood en penalty erboven op : Sleypen scoort vanop de stip 7-4. Wedstrijd gespeeld, Semir Duric zet de 8-4 nog op het scorebord, meteen de einduitslag. Ontgoocheling bij Real Noorderwijk want er had zeker meer in gezeten, dubbel gevoel omdat er toch puik gevoetbald werd maar de kopjes zich in de 2e helft teveel lieten afleiden zodat de focus niet meer op de wedstrijd lag. Celtic Houthalen wint verdiend maar.....

Real speelde met Aps, Van Bael, Verheyen, Loncke, Bomboi, Cosemans, Elouadi, Skeric, Scheerens, Caers en Van Der Auwera